Het concept

Altijd een ruime keuze aan heerlijke lunches, drankjes en snacks voor jouw bedrijf, zonder dat je hoeft te investeren of je zorgen te maken. Dat is de basis!

Volledige ontzorging

Geen investering

Vitale werknemers

Bekijk de details

Bied met het grootste gemak bewuste keuzes aan in de vendingautomaat voor jouw werknemers

Met u samen maken wij afspraken op maat. Wij passen de productmix aan op basis van wat uw personeel en gasten gebruiken. Het aanbod is flexibel en continu aan te passen aan de vraag. Samen stellen we op maat gemaakte afspraken op. We passen de productmix aan op basis van de behoeften van uw personeel en gasten. Ons aanbod is flexibel en kan voortdurend worden aangepast aan de vraag.

24/7 gezonde catering

Geen
investering

Assortiment op maat

Continu aan te passen

Volledige ontzorging

Vitale werknemers

Basis Kantine

Maak uw werkplek compleet met onze vending machine, vol met verfrissende dranken en bewuste snacks. Ideaal voor een snelle en gemakkelijke snack, deze machine wordt kosteloos bijgevuld en geïnstalleerd. Geniet van een heerlijke, maar bewuste traktatie voor iedereen!

Combi Kantine

Verken een diverse keuze aan verfrissende drankjes, lekkere tussendoortjes, zuivelopties en bakker specialiteiten. Ideaal voor een snelle en moeiteloze snack, We zorgen ervoor dat onze automaat wordt bijgevuld. Zo kun je altijd genieten van een heerlijke en bewuste traktatie, binnen handbereik!

Energieke Kantine

Kies voor een fris assortiment met onze energieke producten, waar een diversiteit aan eiwitrijke dranken, bakkerijproducten, zuivel en andere bewuste keuzes elkaar ontmoeten. We zorgen ervoor dat onze automaat wordt bijgevuld. Zo kun je altijd genieten van een heerlijke en bewuste traktatie, binnen handbereik!

Klein maar krachtig

Contact opnemen
Neem gerust contact met ons op om je wensen door te geven. We kijken ernaar uit om de mogelijkheden met je te bespreken!
Locatiebeoordeling
Ons team komt langs om jouw locatie te evalueren, zodat we de service naadloos kunnen afstemmen op jouw specifieke situatie.
Concept
Gezamenlijk selecteren we het vending concept dat aansluit op de behoeften en het budget.
Assortiment samenstelling
Binnen jouw concept stellen we in overleg het ideale assortiment samen voor jouw werknemers en klanten.
Plaatsingsproces
We beginnen direct met het gereedmaken van de automaat en plannen graag samen een afspraak voor de plaatsing.
Volledige zorgeloosheid
Na installatie nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons, inclusief het bijvullen en onderhouden van de automaat. Je hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6