Onze Machines

Vision Combo Plus

De Jofemar Vision Combo Plus is de geschikte vending machine voor het uitgeven van kwetsbare producten, zoals bijvoorbeeld salades. Ook andere gekoelde producten worden met zorg geleverd. Met het easyFlex uitgifte systeem is de machine makkelijk aan te passen om ieder product en verpakking: broodjes, fruit, flessen, blikjes, chips, snoep of zelfs non-food.

ES Plus

De ES Plus heeft een lift die geschikt is voor het uitgeven van grote producten. Brood, maaltijden, zuivel, wijn en zelfs eieren. Het uitgifte systeem dat is aan te passen aan de vorm en afmeting van het product, gecombineerd met de brede lift biedt de mogelijkheid om producten uit te geven die tot nu toe nog niet worden verkocht vanuit vending machines. Dit alles is te combineren met ingebouwde koeling.

Artic 272 & 600

Koude dranken zijn altijd populair. Dit is de ideale vending machine om deze dienst aan te bieden dankzij de grote capaciteit op de beperkte ruimte. De opslagruimte is ontworpen om het product op de juiste temperatuur te houden, met een perfecte isolatie kan dit met een minimum aan energie waarbij een maximale capaciteit door de verticale kanalen wordt behouden.

Met u samen maken wij afspraken op maat

Wij passen de productmix aan op basis van wat uw personeel en gasten gebruiken. Het aanbod is flexibel en continu aan te passen aan de vraag.

Vision Combo Plus

Vision ES Plus

Artic 272 & 600